Drank, drugs en 12,5 jaar vast gezeten, ik was de weg helemaal kwijt, toch vond mijzelf terug

Het leven kent vele uitdagingen en ik kan het weten. Na alles wat ik heb meegemaakt deel ik nu mijn kennis en ervaringen met jullie.

Vaak dacht ik wel eens van waarom ik? Toen ik vast zat vond ik een boek, de man die uit zijn herzenen zakte van Jan Foudraine, het veranderde mijn leven.

Ik begon met mediteren, kwam in aanraking met adem en begon steeds meer tot rust te komen en langzaam aan kwam ik steeds dichter bij mijn gevoel en werd ik weer een mens.

Wil jij mij uitnodigen in jouw organisatie, vul het contactformulier in.
cropped-glenn-de-ademlaar
cropped-glenn-de-ademlaar

Wat is er zo bijzonder aan mij?

Het is nogal wat dat ik na een leven vol met middelen, criminaliteit en ver verwijderd was van mijn gevoelsleven, geen verantwoordelijkheidsgevoel kende. Naar een leven met een missie, om zoveel mogelijk mensen die in dezelfde situatie zitten als ik maar zoekende zijn om. ze met mijn levenservaring de kans te bieden om de weg naar binnen te maken, de weg van verantwoordelijkheid.

stressverlichting en emotioneel welzijn doormiddel van gezond ademen

Dit onderwerp kan zich richten op hoe specifieke ademhalingsoefeningen kunnen helpen bij het verminderen van stress, angst, en andere emotionele spanningen die vaak voorkomen bij mensen in gevangenissen en zorginstellingen. Het kan ook voorbeelden bevatten van succesvolle programma’s die ademhalingstechnieken implementeren als deel van hun therapeutische activiteiten, evenals getuigenissen van deelnemers die baat hebben gehad bij deze aanpak.

Het belang van een gezonde adem-techniek in gesloten omgevingen

onderzoeken hoe de kwaliteit van de binnenlucht en de beperkte toegang tot frisse buitenlucht in instellingen zoals gevangenissen en klinieken de ademhalingsgezondheid en het algemene welzijn van de bewoners beïnvloedt. Het kan tips en strategieën bieden voor instellingen om de luchtkwaliteit te verbeteren en hoe individuen ademhalingsoefeningen kunnen gebruiken om hun gezondheid te ondersteunen ondanks deze uitdagingen.

Integratie van ademwerk in rehabilitatie- en herstelprogramma's

de rol van ademwerk als onderdeel van het herstelproces voor mensen in detentie of die in klinieken verblijven voor psychische gezondheidsproblemen. Het kan inzichten bieden in hoe ademhalingsoefeningen kunnen helpen bij het opbouwen van veerkracht, het verbeteren van zelfbewustzijn, en het ondersteunen van emotionele en psychologische genezing. Inclusief case studies of onderzoek dat de voordelen van deze benadering ondersteunt, kan dit onderwerp helpen om de waarde van ademwerk in deze settings te benadrukken.

— Wie is De Ademlaar

Hey, ik zal mij even voorstellen

Op jonge leeftijd ben ik verhuisd van Noorwegen naar Nederland. Dat was niet alleen een reis naar een ander land, maar daarmee begon ik ook een reis naar binnen. Van de schuld buiten mezelf leggen, leerde ik de verantwoording te nemen voor alles wat er gebeurde in mijn leven.

Later verdiepte ik mij in de methoden van Osho en beoefende ik zijn (actieve) meditaties. Dit gaf mij een basis en het veilige gevoel om de diepere lagen van mezelf te onderzoeken en te doorvoelen. Daarnaast heb ik ook veel gewerkt met verschillende plantmedicijnen en met sjamanen uit Brazilië, Mexico en Groenland. Ik heb veel zelfonderzoek gedaan, oude trauma’s onder ogen gezien en tot het diepst van mijn wezen doorvoeld en omarmd. Ik kan daarom heel goed aanvoelen waar jij als mens nu staat, en wat er nodig is om jou te brengen naar die plek waar jij je fijn voelt.

Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met mij opnemen.

* Ik ben gecertificeerd mindfulness trainer van de Bridgeman methode, en gecertificeerd ademcoach van de Beter Ademen® Methode. Je kunt mijn bewijs van certificering vinden op Beter Ademen ® website: