Heling, de weg naar innerlijke wijsheid, vrijheid en rijkdom.

We zijn vaak zo ver van onszelf verwijderd, dat we echt niet meer weten wat we nu moeten doen om gelukkig te zijn. We lopen letterlijk helemaal vast.

We maken van jongs af aan veel mee, wat soms zelfs als enorm traumatisch ervaren kan worden.

Doormiddel van een aantal tools, kunnen we die stukken van onszelf, die we lastig vinden, samen onderzoeken en misschien zelfs helen. In ieder geval verlichting geven door er liefde en aandacht aan te geven.
Glenn-Salvesen-ademlaar

Terug naar je essentie

Jezelf durven openen door echt naar binnen te gaan. De weg naar zachtheid en liefde in jezelf, de weg naar wie je in je essentie bent; dat is het begin van heling.

De moed hebben om te onderzoeken, brengt je dichter bij wie je in essentie bent

Wat kan ik verwachten

Ceremonie

Een ceremonie is een eeuwenoude traditie, en wordt nog steeds uitgevoerd. Het markeert een belangrijk moment in jouw leven. We maken er een ritueel van en zetten een intentie, waardoor je kan werken aan die stukken die voor jou op dit moment belangrijk zijn, wat jij graag wilt helen.

Plantmedicijnen

Het gebruik van plantmedicijnen kunnen jou helpen met je groei en ontwikkeling. Planten dragen de wijsheid van de aarde in zich en kunnen jou helpen je te herinneren wie je in essentie bent, of waar jij blokkades hebt zitten. Ik werk met verschillende planten die ik samen afstem met jou.

Muziek

Muziek is erg belangrijk voor ons. In verschillende culturen is muziek een verbindende kracht, die ons op alle niveau’s raakt en heelt. Ik gebruik de klanken van muziek doormiddel van mijn stem, drum, fluit en/of een persoonlijk afgestemde playlist. Om jou door je verborgen lagen heen te begeleiden, en te helen.

— Wat brengt het mij?

  • Je ervaart weer wie je in essentie bent
  • Je staat positiever in het leven
  • Je ervaart meer begrip voor jezelf en je omgeving
  • Je leven krijgt weer kleur
  • Je leert het leven te accepteren zoals het komt
  • Je ervaart meer innerlijke rust
  • Je leert bewust los te laten

Wil jij dit ten diepste ervaren, en geheeld zijn van dat wat jou in de weg staat? Klik dan hieronder om een (bel) afspraak met me in te plannen, of om vrijblijvend contact met me op te nemen als je vragen hebt.

Wat kan ik verwachten van een helende reis