Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leer beter ademen met de elementen 6, 13, 20, 27 maart en 3 april 2024

maart 6 @ 19:00 - 20:30

€111

Aarde, water, lucht en vuur. Leer beter ademen aan de hand van de elementen.
In vijf sessies van 1,5 uur leer ik jou door het gebruik verschillende technieken om beter te ademen en anders naar jezelf en je adem te kijken.

Wat gaan we doen?

Sessie 1: element aarde

Ben jij wel aanwezig in je lichaam of zit jij voornamelijk in je hoofd? Deze sessie gaan we leren om meer te aarden, om de verbinding te voelen met je lijf. De technieken die ik je deze avond leer helpen je om het aantal adembewegingen omlaag te brengen en eventuele stress te verlagen. Na deze avond voel jij je steviger en meer verankerd in jezelf!

Sessie 2: element water

Hoe beweeg jij je door je leven? Laat jij je meenemen door de stroom of zwem jij juist tegen de stroom in. Deze avond gaan we in zachtheid ademen, je ervaart hoe het is om in een ontspannen flow te ademen. Dat wat vast zit in jou mag weer stromen, emoties mogen er zijn. Na deze avond voel jij je ontspannen, meer jezelf!

Sessie 3: element lucht

Soms zitten we vast in negatieve gedachten, voelen we een zware energie en komen we niet vooruit. Deze avond brengen we door middel van de adem meer lucht in je lijf en in je leven Je leert hoe je vrij kunt ademen, hoe je meer ruimte kunt ervaren in jezelf.
Na deze avond voel jij meer ruimte om te zijn wie je bent!

Sessie 4: element vuur

Waar word jij enthousiast van, waar gaat jouw innerlijk vuur van branden? Daar gaan wij deze avond mee aan de slag. Door middel van krachtige ademoefeningen, krijg jij meer focus en voel jij de passie om te leven. Het element vuur wordt in jou geactiveerd en zorgt ervoor dat je de avond verlaat met hernieuwde energie en zin in het leven!

Sessie 5: alles komt samen!

We hebben alle vier de elementen in ons zijn geïntegreerd, we hebben meer inzicht gekregen in onszelf. Nu brengen wij al deze elementen samen in de vorm van een ademreis. Tijdens deze reis zak je dieper in jezelf en kunnen oude patronen en trauma’s worden geheeld. Je gaat op ontdekkingsreis in je lichaam en laat je meenemen door de prachtige muziek die ik speciaal voor deze reis heb samengesteld.

We starten deze 5 daagse cursus met minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers, zo heb ik alle aandacht voor jou en haal je het maximale uit deze cursus.

Data
6 maart
13 maart
20 maart
27 maart
3 april

Kosten:
111 euro voor de gehele cursus

Ik kijk er enorm naar uit om deze reis met jou te maken!

Ademen-met-de-elementen-scaled

Gegevens

Datum:
maart 6
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
€111
Site:
https://hipsy.nl/event/41639-leer-beter-ademen-met-de-elementen-6-13-20-27-maart-en-3-april-2024

Organisator

Glenn
Telefoon
0625544103
E-mail
deademlaar@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Klooienberglaan
klooienberglaan 643
Zwolle, Overijssel 8031 GG Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0625544103