Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

25 Mei Adem, Cacao & een microdosering 🍄 Een Masterclass in Magische Alchemi

mei 25 @ 09:00 - 17:30

€195

Adem, Cacao & een microdosering 🍄 Een Masterclass in Magische Alchemie

Deze Masterclass Magische Alchemie dag is een dag waarin het werken met de Heilige Kinderen centraal staat. ✨🧙🏻‍♂️🧙🏻‍♀️✨Een diepe ademreis met microdosering die je helpt los te laten wat je niet meer nodig hebt; een krachtige reis met plantondersteuning diep naar binnen . Om vervolgens met een heldere geest en opgeschoond lichaam, prachtige tools voor Sacred Cacao Alchemie te ontvangen en dan zelf, in jouw heldere intentie in contact met jouw eigen intuitie , jouw eigen chocolades te creëren voor jouw specifieke Microdoserings protocol. We werken met diverse medicinale paddestoelen, adaptogene kruiden , cacao en essentiële oliën. ✨🧙🏻‍♂️🍄🧙🏻‍♀️✨

Cacao & een Kleine Dosis Magie 🍄 Cacao is een hartmedicijn en een echte hartopener.
De kleine dosis magie  voegt een extra dimensie van creativiteit, energie, spiritueel bewustzijn, focus en diepte toe aan de innerlijke reis. De combinatie van deze heilige planten zorgt dat we ons open, verbonden voelen en verhoogt onze zintuigen en emoties. Alles voelt intenser aan binnen het fysieke en emotionele lichaam, inclusief je bewustzijn van het diepste zelf en van je hart. Kijk vanuit een nieuw perspectief naar alledaagse situaties.

Wat is Breathitation? 🌬 Breathitation is een ademreis die gebruikt wordt om je lichaam, geest en ziel op het diepste niveau te helen en te reinigen. De ademreis ontdoet je van ballast die je soms jarenlang met je mee draagt. Het ademen geeft helderheid en brengt je in een staat van zijn waardoor je meer inzicht krijgt in je leven en wat voor jou belangrijk is. Ook kan deze ademtechniek helpen om blokkades en angsten op te lossen. Tijdens de reis word je begeleid door muziek die speciaal voor dit moment is uitgekozen.

Effecten Breathitation:

Verbeterde emotionele veerkracht
• Verbeterde cardiovasculaire functie –
• Verhoogd zelfbewustzijn –
• Loslaten van vastzittende energie en emotionele blokkades
• Stressreductie – Verhoogde mentale helderheid

Microdose ‘n Chocolate workshop 🍫

In deze workshop neemt cacao alchemist Laura Shabd Atma je mee in het maken van je eigen gourmet chocolade Magic truffels, medicinale paddestoelen en kruiden/essentiële oliën. We kiezen de allerbeste kwaliteit biologische ingrediënten voor een hoogwaardig topproduct dat ons op alle niveaus gaat voeden!

Na een uitgebreide uitleg over medicinale paddestoelen (Reishi, Cordyceps, Lions mane, Chaga, Turkey Tail) en microdosering , stellen we onze intenties scherp voor onze eigen fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid.
Voor nu en een gezonde start in 2024!
We kiezen de paddestoel(en) die het beste bij ons passen en we kiezen een protocol dat we willen volgen voor minimaal een maand.

Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen baat hebben bij het inzetten van microdosering paddestoelen voor onder andere focus, creativiteit en een betere stemming. Het kan helpen bij verslavingen en het doorbreken van patronen, omdat de werkzame stof nieuwe connecties tussen zenuwcellen bevordert en zodanig nieuwe hersenbanen kan vrijmaken.

Door het toevoegen van pure chocolade (85 % , bio), nobele en magische paddestoelen, kokosboter en specerijen, creëren we een ware gourmet bonbon met een explosie aan culinaire en helende kracht van onze magische moeder natuur.

Een leuke, aangename manier om microdosering te practiseren en je gezondheid naar een hoger plan te tillen. Met de magische support van de paddestoelenwereld en de spirit van cacao…….

Door zèlf onze superchoco te maken, bekrachtigen we ons zelf-helend vermogen, ons vermogen om subtiel te observeren in onszelf subtiel af te stemmen.

Wie zijn wij:

Laura de Nooijer (48)

Is een cacao alchemist. Als oprichtster van raw chocolademerk Lovechock (www.lovechock.nl) in 2008 was zij verantwoordelijk voor het creëren van vele innovatieve smaken met allerlei soorten superfoods. Nadat zij in 2016 het bedrijf verliet, organiseerde zij cacaofeesten en verdiepte zich in aromatherapie. Nu maakt zij in Costa Rica weer chocolade van ‘boon tot reep’. De paddestoelen kwamen op haar pad en zij ervoer de kracht van microdosering de afgelopen 10 maanden met het verlichten van symptomen van de menopauze. Haar jarenlange passie voor sjamanisme en plantmedicijnen gaf haar een broederschap met heilige planten. Met enthousiasme en passie deelt ze haar grote liefde voor de fijne kneepjes van Sacred Cacao Alchemy.

Glenn Salvesen De Ademlaar (42),

Geboren in Noorwegen in 1982 en sinds zijn 4e levensjaar woonachtig in Nederland, brengt mensen terug naar hun ware essentie door middel van onder andere ademwerk en andere technieken die hij gedurende zijn leven eigen heeft gemaakt. Zijn reis, beïnvloed door uitdagingen en inspiraties van Osho, mindfulness, studies in ademwerk en plant medicijnen, richt zich op het loslaten van het oude zelf om een nieuw, voller wezen te omarmen.

Programma van de dag:

– Ochtend
Ademreis met een cacao ceremonie en een microdosering waar wij de intentie zetten voor jouw reis.
– Vegan Lunch, door Laura bereidt, alles is biologisch en organisch zodat je een lekkere bodem hebt voor het middag programma.
– Middag Microdose ‘n Chocolate workshop 🍫

Een diepe ervaring van microdosering samen met ademwerk samenweven met een educatieve workshop waarin je de kneepjes van heilige alchemie van cacao, medicinale paddestoelen en microdosering gaat leren.

vol betoverde bonen, heilige medicijnen en handige tools die je kunt inzetten voor jouw eigen Magische MicrodoseringMagische ademreis

Gegevens

Datum:
mei 25
Tijd:
09:00 - 17:30
Kosten:
€195
Site:
https://hipsy.nl/shop/42778-adem-cacao-een-microdosering-een-masterclass-in-magische-alchemi

Organisatoren

Glenn
Laura

Locatie

De Open Ruimte
Josephine Bakerstraat 40
Almere, Flevoland 1311 GA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0625544103