Laden Evenementen

« Alle Evenementen

15 september Herfstbliss: adem je vrij met cacao en blauwe lotus 🪷

september 15 @ 10:30 - 14:00

€55

De herfst is in aantocht! Hoe fijn is het als je de energie van de zomer achter je kunt laten en de stap terug naar binnen kunt maken, los kunt laten wat niet meer nodig is. Soms is het daarvoor nodig om oude overtuigingen of blokkades op te ruimen. Om ruimte te creëren en zo meer duidelijkheid te krijgen over jouw levenspad.

Tijdens deze ceremonie creëren we een veilige ruimte waar al je gevoelens en emoties er mogen zijn. We gebruiken deze gevoelens om eventuele blokkades te observeren, accepteren, loslaten en transformeren.
We verwelkomen bewust alle emoties en sensaties die we ervaren. Ze dienen je, ze onderwijzen je en ze zijn een deel van jou. Ze leiden je naar de verborgen schatten in jezelf!

Tijdens deze ceremonie wordt je één met je lichaam zodat je de verbinding met jezelf weer voelt!

Programma
– We starten met een cacaoceremonie: ontdek de hart openende eigenschappen van dit medicijn en het positieve effect ervan op je adem.

– Vervolgens gaan we door lichaamsgerichte oefeningen met de adem spelen. Hierdoor zak je steeds meer in je lichaam, weg uit je hoofd.

– Tijdens de ademreis ga je dieper in verbinding met jezelf. We ademen door eventuele blokkades of andere vastgezette energie heen om te komen tot de kern in jezelf.

Uiteraard wordt de sessie omlijst met prachtige muziek om jouw ervaring compleet te maken. Na de sessie voel jij je opgeruimd, in verbinding en ben je klaar voor de zomer!

Wat is een ademreis?
Een ademreis wordt gebruikt om je lichaam, geest en ziel op het diepste niveau te helen en te reinigen. De ademreis ontdoet je van ballast die je soms jarenlang met je mee draagt. Het ademen geeft helderheid en brengt je in een staat van zijn waardoor je meer inzicht krijgt in je leven en wat voor jou belangrijk is. Ook kan deze ademtechniek helpen om blokkades en angsten op te lossen. Tijdens de reis word je begeleid door muziek die speciaal voor dit moment is uitgekozen.

Effecten ademreis:
– Stressreductie
– Verhoogde mentale helderheid
– Verbeterde emotionele veerkracht
– Verbeterde cardiovasculaire functie
– Verhoogd zelfbewustzijn
– Loslaten van vastzittende energie en emotionele blokkades

Wat is cacao?
Cacao is een krachtig hart-openend plantenmedicijn dat warm wordt gedronken en waar wij verschillende kruiden aan hebben toegevoegd om de positieve eigenschappen van cacao te versterken.

Effecten cacao:
– Verbetering van stemming en welzijn door het vrijkomen van endorfines
– Verhoging van energieniveaus en mentale helderheid vanwege het hoge gehalte aan antioxidanten
– Bevordering van emotionele genezing en verbinding
– Versterking van het immuunsysteem
– Verbetering van concentratie en creativiteit
– Het opent je hart

Wat is Blauwe Lotus?
Blauwe Lotus is een eeuwenoude heilige bloem die werd gebruikt in Egyptische en andere spirituele tradities vanwege de kalmerende en euforische eigenschappen.

Effecten Blauwe Lotus:
– Het kalmeren en verzachten van het zenuwstelsel
– Het opwekken van een gevoel van spirituele verbinding en introspectie
– Verbetering van intuïtie en paranormale vermogens
– Vermindering van stress en angst
– Bevordering van een goede nachtrust

CONTRA-INDICATIES
Cacao is niet psychedelisch, zeer veilig en zachtaardig om te ontdekken en mee te verbinden. Hou er rekening mee dat als je zwanger bent je mee kunt doen maar een lichtere dosis cacao neemt (vergeet niet om Glenn van tevoren op de hoogte te stellen). Er zijn contra-indicaties bij o.a. een te hoge bloeddruk, hartfalen, psychose gevoeligheid en medicijngebruik, laat het ons weten wanneer je hier meer over wilt weten.

Over ons
De ceremonie zal gegeven worden door Glenn Salvesen en Marjolein Geurtsen.

Glenn Salvesen brengt mensen terug naar hun ware essentie door middel van ademwerk en andere technieken die hij gedurende zijn leven eigen heeft gemaakt. Zijn reis, beïnvloed door uitdagingen en inspiraties van Osho, mindfulness en studies in ademwerk bij onder andere Robert Bridgeman, Marleen van den Hout en ademkoning Dan Brulé. Glenn richt zich op het loslaten van het oude zelf om een nieuw, voller wezen te omarmen.

Marjolein Geurtsen brengt mensen van hun hoofd naar het lichaam, een zoektocht die zij met nieuwsgierigheid aangaat. Dit doet zij door middel van yoga, massage, aanraking, ademwerk en reiki energie. Zij heeft zich laten opleiden bij o.a. Saswitha, Yoga Nu, Cora Verkuilen en Dan Brulé.
Vanuit zachtheid brengt zij mensen terug bij zichzelf zodat de levensenergie weer kan stromen.

Tijd, Datum & Locatie
15 September, 10.30 – 14:30 uur
Locatie Praktijk voor rebalancing Stokmeesterlaan 3 Zwolle.
Ticket: €55
Duo ticket €90

Het staat je vrij je ticket door te verkopen aan iemand anders. Het is niet mogelijk je gekochte ticket te annuleren en een refund te krijgen

Gegevens

Datum:
september 15
Tijd:
10:30 - 14:00
Kosten:
€55
Site:
https://hipsy.nl/shop/60742-14-september-herfstbliss-adem-je-vrij-met-cacao-en-blauwe-lotus

Organisator

Glenn
Telefoon
0625544103
E-mail
deademlaar@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Praktijk voor rebalancing
Stokmeesterlaan 3
Zwolle, Overijssel 8014 GM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0625544103