Adem is de basis vanuit waar je leeft. De weg naar je eigen vrijheid!

Er zijn verschillende manieren om je adem in te zetten. Je kan er bijvoorbeeld trauma’s mee oplossen, of er diepe ontspanning door ervaren.

Je adem brengt je direct uit je hoofd en in je lijf. Wat vast zat gaat weer stromen, komt weer in beweging. Soms kan dat spannend zijn, maar ik begeleid je hier stap voor stap doorheen.
Meditatie-Glenn

Adem brengt je terug naar jezelf

Adem is de basis vanuit waar je leeft. Al van jongs af aan is de adem bij je. Maar niemand legt je uit je hoe je omgaat met je adem. Het lijkt heel vanzelfsprekend omdat we elke dag, allemaal, ademen. Maar juist de manier van ademen die bepaald hoe jij je op dat moment voelt. En daar kun je veel meer in leren en ontdekken dan je nu wellicht verwacht.

Je Adem brengt je direct terug naar jezelf

Dit bied ik aan

Ademreis
in een groep

Ademen in een groep geeft verbinding, je helpt elkaar door de diepere lagen heen, je bent elkaars spiegel en kan daarom naar lagen van jezelf kijken, waar je als je alleen een ademreis maakt misschien niet eens bij komt. Je doet het zelf maar draagt het samen.

Ademreis individueel

Ademen in een groep kan spannend zijn, daarom is er ook de mogelijkheid om dit één op één te ervaren, je krijgt veel individuele aandacht en je kan daarom zonder afleiding van buitenaf echt de diepte in gaan. 

 

Één op één
(Adem) Coaching

Hoe adem je, waarom adem je zoals je ademt? We gaan samen onderzoeken hoe jij je adem weer in de ontspanningsmodus kan brengen. In een aantal stappen help ik je die modus weer te ervaren en krijg je voldoende tools die je mee kunt nemen in je leven.

— Waar kan adem bij helpen

Redenen om met adem(coaching) aan de slag te gaan:

  • Het ervaren van meer rust
  • Het verlagen van stress
  • Het beter kunnen overzien van je leven en activiteiten
  • Je meer verbonden voelen met je lichaam, en minder in je hoofd
  • Ondersteuning bij het maken van keuzes in je leven
  • Het verminderen of oplossen van hyperventilatie
  • Het schoonhouden van je lichaam; afvalstoffen worden goed afgevoerd

Heb je vragen? Je mag altijd contact met me opnemen

Wat is een ademreis, ik vertel het je hier

Hoe en waar worden 
de sessies gegeven?

Normaal gesproken worden ademsessies op locatie gegeven bij mij, bij jou of online.

Hoe kan ik een 
ademsessie boeken?

Een (adem)sessie boeken is heel eenvoudig: bel, app of vul het contactformulier in. Geef aan waar je graag aan zou willen werken of waar je tegenaan loopt. Binnen 24 uur neem ik contact met je op om een gratis telefonisch kennismakingsgesprek te plannen.