Voor alles rondom Adem, Meditatie, en Heling kun je bij me terecht

In de afgelopen jaren heb ik als ademcoach tal van mensen mogen ondersteunen met hun adem. Veel wisten niet eens dat er een ademcoach bestond. In de afgelopen decennia zijn veel mensen zich steeds meer bewust geworden van ademen, net als bijvoorbeeld yoga en meditatie.

Je kunt bij mij terecht voor groepen en individuele (adem) coaching, ademreizen, verschillende vormen van (actieve) meditatie en diep helende reizen.

Ook werk ik samen met 'Een Zinvol Gesprek' om vanuit mijn eigen ervaringen jongeren te inspireren. Klik hier voor meer informatie.
cropped-glenn-de-ademlaar
cropped-glenn-de-ademlaar

Wat kan ik je bieden

In de afgelopen jaren heb ik tal van mensen mogen ondersteunen. Ik bied mooie tools aan voor bewustwording; om je geest te kalmeren, direct in verbinding te komen met je lichaam en daardoor ook uit je hoofd. Je gaat meer voelen en meer zijn!

Adem

Ademen, het lijkt zo vanzelfsprekend, maar is dat wel zo? Je adem is de basis vanuit waar je leeft. Vanaf de geboorte is de adem bij je, maar niemand legt je uit wat gezond ademen eigenlijk is. Door middel van ademcoaching, of een ademreis, laat ik je ervaren wat dit betekent, en help ik je meer in contact te komen met je lichaam en je gevoelens. Je ervaart meer rust, aanwezigheid, en leert tools die je meeneemt voor de rest van je leven.

Meditatie

Mediteren is een goed hulpmiddel om ons hoofd leeg te maken en bewust aanwezig te leren zijn. Maar omdat we vaak druk zijn, en geen tijd hebben om te ontladen, stapelt onrust zich op in ons lichaam. Zitten, en bewust aanwezig zijn, kan dan best een uitdaging zijn. Hier kan ik je goed bij helpen. Stap voor stap begeleid ik je met een meditatievorm die bij jou past in het moment, zodat je je over kan geven aan de stilte in jezelf.

Heling

Iedereen maakt wel eens heftige dingen mee in het leven. Soms is het zo intens, dat het een uitdaging is om alles toe te laten. Het stapelt zich op, en je merkt dat je slechter slaapt, hoofdpijn krijgt of andere klachten krijgt. Tijdens de helende reis scheppen we de ruimte om alles te ervaren, en een begin te maken om je weer te bevrijden van alles wat vast zat. Ik begeleid je met de helende drum/fluit, speciale wierook en krachtige stenen.